Generalforsamlingen 2015

Fotografer: Bent Eriksen og Karin Ramskov

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2-300x225 3-300x199
 Bestyrelsen var i køkkenet. Fra venstre: Gurli Bek, Birgit Espersen, Bo Bartkær, Aase Søgaard, Poul Larsen, Inge Mose.  Medlemmerne ved langbordet var klar.
5
 Medlemmerne i den anden ende af bordet var også klar.  Medlemmerne ude i siden var ligeledes klar.  Medlemmerne ventede på, at bestyrelsen indtog podiet.
9-300x225 8
Så kom formanden også på podiet.  Formanden bød velkommen.  Formanden aflagde beretning.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 11 12
 Dirigent var Lars Groth.  Karin Ramskov aflagde beretning for arkivet.  Inge Mose gennemgik regnskabet.
13 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bo Bartkær ønskede ikke at fortsætte i bestyrelsen. Han blev takket for sit arbejde og modtog en gave. Aase Søgaard overrakte gaven. Gurli Bek ønskede efter 16 år i bestyrelsen ikke genvalg. Hun modtog også en gave.
Et medlem tog ordet under eventuelt. Hun syntes, der skulle gøres mere for at tiltrække sponsorer og medlemmer. Foreningen modtog en gave fra to tilfredse medlemmer. Den blev overrakt af Alice Rasmussen fra Bakkevej. Formanden med gaven.
 Aase Søgaard og Poul Larsen pakkede op.  Gaven var en vase med alle formandsnavne indgraveret, samt to fyrfadsstager med foreningens logo.  I anledning af 90-års jubilæet serveredes der en rejemad og et glas hvidvin før kaffen og kransekagen.