Udgivelser

kolibri
kolibri2

 Antenneforeningen “Kolibri” har udgivet et hæfte. 🙂                         “24 år for demokrati og brugereje” af formand Torben Høst. Udgivet i anledning af Antenneforeningen Kolibris overgang til Glentevejs Antennelaug, Odense. Hæftet udleveres gratis ved henvendelse til Paarup Lokalhistoriske arkiv

  forsideArkivet har revideret hæftet om bombardementet på Fyns Stifts Husmandsskole i 1945. Hæftet kan fås ved henvendelse på arkivet eller downloades her.   Bombardementshæfte. Højreklik for at åbne i nyt vindue.
Schou150px Schoubag150px
Den 1. januar 2015 fejrede vognmandsfirmaet Poul Schou A/S, Rugårdsvej 321, sit 75-års jubilæum. I den anledning er der skrevet en jubilæumsbog, der kan ses og lånes på Paarup Lokalhistoriske Arkiv.
  
sognehist1Sognehist2I oktober 1999 udkom en bog om Paarup Sogn: I Odenses skyggePaarup Sogn og Kommune indtil 1970. Bogen er skrevet af Peter Ramskov Andersen, og den blev udgivet af Byhistorisk Udvalg i Odense. Bogen er på 327 sider, og der er ca. 200 illustrationer, en del i farver.
Husmandsskole1Husmandsskole2I november 2008 udkom en bog om Fyns Stifts Husmandsskole/Nordisk Landboskole: Fra husmandsskole til landbrugsakademi.Den er skrevet af Karin Ramskov Andersen og Peter Ramskov Andersen, og det er Byhistorisk Udvalg, der har udgivet den.
LandsbyhaeftePaarup Foreningen har lavet et lille hæfte, der beskriver de 5 “landsbyer”, der er i sognet: Villestofte, Tarup, Snestrup, Stegsted og Paarup. Der findes desværre ikke flere eksemplarer, men det kan downloades her.
Hæfte
Aktive borgereI forbindelse med Paarup Foreningens 80-års jubilæum i 2005 blev der udgivet et jubilæumshæfte. Det kan fås ved henvendelse til  foreningen. 
johs1
Johs2

I 2002 blev der udgivet en bog om Tarup-Paarup. Det er Anders Berthelsen og Johs. Nørregaard Frandsen, der har beskrevet især sognets nyere historie i “Tarup-Paarup bogen.”

skolefor
skolebag


Paarup Skole udgav et jubilæumsskrift ved 25-års jubilæet i 1988. Skriftet kan ses på arkivet. Det kan også ses og/eller downloades her. 
Højreklik for at åbne i nyt vindue:                                                                Jubilæumsskrift

tpifortpibag
Tarup-Paarup Idrætsforening, TPI, udgav et jubilæumsskrift ved 75-års jubilæet i 2003.
I 2002 udgav arkivet et jubilæumsskrift. Vi har ikke flere eksemplarer, men det kan ses/downloades her. Jubilæumsskrift 2002.  (højreklik og åbn ny fane eller nyt vindue).
film logoPå arkivet findes en del filmoptagelser.  Brug evt. søgefeltet på forsiden til at søge på registrerede film. En del af filmene kan købes ved henvendelse til Paarup Foreningen. Filmene ligger ikke på lager, originalfilmene vil blive overført til en dvd af ”filmmændene”, når de er bestilt. 


Arkivet har i 2021 fået trykt en fotobog med billeder fra Paarup Sogn. Bogen udleveres gratis til Paarup Foreningens medlemmer og kan lånes på biblioteket og ses ved henvendelse til arkivet. 

Klik på billedet herunder for at se en lille smagsprøve på filmen: Tyrsbjergvej….et samfund i udvikling.Klik på billedet herunder for at se en lille smagsprøve på filmen: Paarup sogn del 1  1955Klik på billedet herunder for at se en lille smagsprøve på filmen: Sognet 1955+(1956-1970). Begge film samlet på én DVD. Tilbudspris: 50,00 kr.
filmtyrsbjergvej19551955-1976